AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, bugün Osmaniye yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonrasında tedavi altına alınan Savcı Abimizi Osmaniye´ de ziyaret etti.  açıklamalarda bulunan AÇIKGÖZ:
" Nevşehir´ imizin önde gelen vakıf insanı ve manevî büyüğü emekli savcı Sn. Mehmet TEMİZ -Savcı Abimiz- bugün Osmaniye yakınlarında trafik kazası geçirdi. Osmaniye Devlet Hastanemizde tedavi altına alınan Savcı Abimizin hayati tehlikesi bulunmamakla beraber, kazanın etkisiyle oluşan ödemin dağıtılması için müşahede altında tedavisi devam etmektedir.

İlk andan itibaren üstün gayretleri ve ilgileriyle emeklerini esirgemeyen o anda Osmaniye´de bulunan AB Bakanımız Sn. Ömer ÇELİK´ e, Osmaniye Valimiz Sn. Kerem AL´a, AK PARTİ Osmaniye Milletvekillerimiz Sn.. Mücahit DURMUŞOĞLU´ na ve Sn. Dr. Suat ÖNAL´ a şahsım ve hemşerilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.

Osmaniye Devlet Hastanesinde ziyaret ettiğimiz Savcı abimize Allah´tan acil şifalar diler ; hemşerilerimizden ve sevenlerinden acil şifalar için dua bekleriz." dedi.