Nevşehir İl Müftülüğüne bağlı Hacı Saliha Işıksaçan Kur'an Kursu 4-6 yaş grubu sınıfında görev yapan öğreticiler, minik öğrenciler için ramazana özel etkinlik düzenledi.

Nevşehir Müftülüğü bünyesinde görev yapan Hacı Saliha Işıksaçan Kur’an Kursu öğreticileri Emine Köybaşı ve Zeycan Balcı, ramazan ayının gelmesiyle birlikte 4-6 yaş grubu öğrencileri için özel etkinlikler hazırladı.

Hazırlanan etkinliklerle öğrenciler hem ramazan ayının manevi iklimiyle tanışıyor hem de bir birinden önemli değerleri eğlenerek öğreniyor.

Öğrencilerin düzenlenen etkinliklerle ramazan ayının anlam ve önemini en güzel şekilde yaşadıklarını belirten Kur’an kursu öğreticileri Köybaşı ve Balcı, öğrencilere ramazan ayında yapılacak ibadetleri oyunlarla anlattıklarını ve ramazan takviminde her güne değerler eğitimi kapsamında bir aktivite hazırladıklarını ifade etti.

Minik öğrencilerin bu aktiviteleri ailelerin yardımıyla gerçekleştirmesi noktasında rehberlik ettiklerini belirten Kur’an kursu öğreticileri Köybaşı ve Balcı, “Yavrularımız hem ramazan ayının manevi ikliminden azami derecede istifade edecek hem de bir birinden önemli değerleri öğrenecekler.” diye konuştu.