KAFSİD`in yeni etkinlik merkezi İbrahimpaşa Köyü Üvercinka Sanat Kahvesi`nde düzenlenen devir teslim töreninde Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Yasin Reçber, görevi Mustafa Karakaya?dan teslim aldı.

Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) eski Başkanı Yönetmen Mustafa Karakaya, yaptığı konuşmada ?2008?den bugüne kadar yaptığımız tüm kültürel ve sanatsal etkinliklerde bizleri yalnız bırakmayan Kafsid üyelerine teşekkürü bir borç bilirim.

Tek amacı Nevşehir?e ve Kapadokya bölgemize kültürel ve sanatsal anlamda artı değer kazandırmak olan derneğimizin bundan sonraki çalışmalarında da başkan yardımcısı olarak sonuna kadar destek olacağımı burada belirtmek isterim.

Bu bir bayrak yarışıdır, derneğimizin yeni başkanı Yasin Reçber?i tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum? dedi.

Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) Başkanı Yasin Reçber ise yeni yönetim ile etkinliklere hız kesmeden devam edeceklerini belirterek "Başta Mustafa Karakaya olmak üzere, yapılan etkinliklerde emeği geçen tüm Kafsid üyelerine teşekkür ederim" dedi.
Haber: Erdal KESİCİ