Alemdar İmam Hatipliler Derneğinden İl Müftülüğüne ziyaret

Nevşehir Alemdar İmam Hatipliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret etti.

Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Çakır, Salih Öztürk ve Yusuf Köse, İl Müftüsü Altunkaya’yı makamında ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Müftü Altunkaya, Alemdar İmam Hatipliler Derneği Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Nevşehir Anadolu Gençlik Derneğinden İl Müftülüğüne ziyaret

Nevşehir Anadolu Gençlik Derneği İl Yönetim Kurulu Üyeleri, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret etti.

Anadolu Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Bayram Çekiç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Müftüsü Altunkaya’yı makamında ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Müftü Altunkaya, Başkan Yardımcısı Çekiç ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

DİB Cami Hizmetleri Daire Başkanından İl Müftülüğüne ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanı Cemalettin Gezgiç ve Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Yaman, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılmak için geldiği Nevşehir’de İl Müftülüğünü ziyaret etti.

İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı makamında ziyaret eden Cami Hizmetleri Daire Başkanı Gezgiç, Camiler ve Din Görevlileri Haftasında yapılan etkinlikler ile İl ve İlçe Müftülüklerince yürütülen hizmetler hakkında İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’dan bilgiler aldı.

Yapılan başarılı çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade eden Gezgiç, emeği geçenlere teşekkür ederek bundan sonraki yapılacak hayırlı hizmetler için başarılar diledi.

Kur’an Kursu Öğreticilerinden İl Müftüsü Altunkaya’ya ziyaret

Acıgöl İlçe Müftülüğü’ne bağlı Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an Kursu öğreticileri, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret etti.

Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an Kursu öğreticileri Kurra Hafız Fatih Aydın, Ömer Faruk Belada, Abdullah Tekeç ve İlhan Kaya, İl Müftüsü Altunkaya’yı makamında ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Müftü Altunkaya, kurs öğreticilerine teşekkür etti.

Nevşehirli Esnaflardan İl Müftüsü Altunkaya’ya ziyaret

Nevşehir çarşı esnafları, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Müftü Altunkaya, esnaflara teşekkür etti.