İl Müftüsü Yakup Öztürk?ün yanı sıra İl Müftü Yardımcıları Nazım Haksever ve Yaşar Bolat ile İl Vaizi Mustafa Şahin?in bulunduğu heyet Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğini ziyaret etti.

Burada şehit yakınları ve gaziler tarafından karşılanan İl Müftüsü ve beraberindeki heyet bir süre dernek Başkanı ve diğer katılımcılarla sohbet etti.

Mübarek ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette konuşan İl Müftüsü Yakup Öztürk, böylesine manevi bereketi oldukça bol günlerde Şehit ve Gazilerin unutulmaması gerektiğine dikkat çekti.

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de il müftüsü ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Şehit Aileleri ve Gazilerin bu tür ziyaretlerden büyük ölçüde memnun kaldıkları dile getirildi.

Müftü Öztürk ve beraberindeki heyet ile Dernek yönetim kurulu üyelerinden oluşan ekip dernek binasındaki ziyaretin ardından ilimizdeki 2 şehit ailesini ziyaret etti. Ziyaretlerde Kuranı Kerim Tilavetinde bulunan heyet Şehit Ailelerine çeşitli hediyelerde sundu.