Nevşehir basınının lider ve referans gazetesi Muşkara, 10’uncu kuruluş yıldönümünü kutladı.

Nevşehir 10 yıldır Muşkara okuyor

Simtel Ofset Matbaacılık Ltd. Şti. bünyesinde 28 Mayıs 2010 yılında başladığı yayın hayatına devam eden Kapadokya Muşkara Haber Gazetesi, yeni yaşını pasta keserek kutladı.

Muşkara Gazetesi sahibi Bayram ve Tevfik Ekici kardeşler,  yaptığı açıklamada, “Yayın hayatına başladığı 28 Mayıs 2010’dan bu yana yenilikçi, öncü, cesur ve çok sesli kimliği ile Nevşehir’deki gazetecilik anlayışına farklı bir bakış açısı getiren Muşkara Gazetesi, Nevşehir’in tartışmasız en iyi gazetesi olarak zirvedeki yerini, başarısına başarı katarak korumaya devam ediyor.” dedi.

Tüm çalışanlarına teşekkür eden Ekici kardeşler, “Deneyimli kadrosu ile Nevşehir’in nabzını tutan Muşkara Gazetesi, toplumu ilgilendiren konuları gündeme taşıyarak, tarafsız, özgün ve bağımsız bir yaklaşımla kamuoyunu bilgilendirip, her yaştan insana hitap ediyor. Bizi Nevşehir’in en iyi gazetesi yapan tüm okurlarımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Ekici kardeşler, Nevşehir halkının www.muskarahaber.com adresinden de Nevşehir’de yaşanan gelişmeleri anbean takip edebileceğini hatırlattı.