Doğru, tarafsız, güncel ve hızlı haberin adresi www.muskarahaber.com okuyucularına yeni yüzüyle haber aktarmaya devam ediyor.

Sürekli kendini yenileyen muskarahaber.com gündemdeki olayları daha hızlı ve daha güvenilir şekilde okuyucularına aktarmak için internet sayfasını yeniledi ve telefon uygulamalarını hayata geçirdi.

Muşkara Haber’i ücretsiz indirebilirsiniz

muskarahaber.com yeni atılımlara hız kesmeden devam ediyor. Gazetemizin internet sitesi olan muskarahaber.com’un mobil uygulamaları da hizmete girdi.

Cep telefonlarına ücretsiz olarak indirilebilen uygulama ile birlikte artık ios ve android işletim sistemlerine sahip mobil cihazlarınızdan da haberleri anbean takip edebileceksiniz.

Muşkara Haber sosyal medyada takipçi sayısını artırıyor

Muşkara’nın doğru, hızlı ve güvenilir haberleri Nevşehir’de ve sosyal medyada da karşılığını bulmaya devam ediyor.

Sosyal medyadan binlerce takipçiye ulaşan Muşkara Haber, Nevşehir’in önde gelen haber kuruluşu olarak okuyucuların takdirini toplamaya devam ediyor.

muskarahaber.com; okuru aldatmayan başlıkları, sansasyondan uzak, doğru ve hızlı yayıncılığı, okuyucuyu kandırmayan içerikleri sayesinde sosyal medyada takipçi sayısını hızla artırıyor.

Nevşehir’deki gelişmeleri anlık olarak takip etmek isteyen Facebook ve Twitter kullanıcıları, son dakika olaylarından gündemdeki gelişmelere Twitter’da @MuskaraHaber ve Facebook’ta Muşkara Haber sayfalarından erişebiliyor.

Muşkara Haber uygulaması indirme linkleri

Android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.muskarahaber

Apple - ios

https://itunes.apple.com/tr/app/id1409594587

Not: Son dakika haberlerinden bilginizin olmasını istiyorsanız, uygulamayı indirdikten sonra “Muşkara haber size bildirim göndermek istiyor” uyarısına “izin ver” demeniz yeterli olacaktır.