Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD), kuruluşunun 30. yılını Nevşehir il merkezinde bulunan bir otelde düzenlediği gala gecesi ve ödül töreni ile kutladı.

Programa Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemlı Albay Bahittin Murat Yakın, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit Ince, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, kurum müdürleri, oda başkanları, STK başkanları dernek üyeleri ile çok sayıda iş insanı katıldı.

Yoğun ilgi gören gecede 2019 vergilendirme dönemine ilişkin yıllık Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucu, Nevşehir il genelinde en fazla vergi beyan eden ilk 100 mükellef arasında yer almayı başaran NESİAD üyesi başarılı kurum ve iş insanlarına ödülleri Vali Becel ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Program, 30. yıla özel çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.