AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Mazhar Bağlı, NEVBİAD tarafından İstanbul’da düzenlenen toplantıya katıldı.

Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) Yönetimince düzenlenen, Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Cui WEI ve DEİK Türk-Çin İş konseyi Başkanı Murat Kolbaşı'nın konuşmacı olarak katıldığı "Türkiye ile Çin H.C. arasındaki Ticari İlişkiler" in konuşulduğu yemekli toplantı Swissotel'de düzenlendi.

NEVBİAD tarafından düzenlenen toplantıya İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin’in yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamad; “NEVBİAD tarafından düzenlenen “Türkiye ile Çin H.C. Arasındaki Ticari İlişkiler” konulu toplantıda İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle, dernek yönetimimiz ve üyelerimizle bir araya geldik. Sevdamız Nevşehir, Güçlü Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.