Nevşehir’de iki dernek Başkanlığı ve Ankara ve Aksaray’da federasyon yönetiminde başkan yardımcısı olan Nevşehir belediye meclis üyeliği ve kent konseyi kadın Meclis Başkanlığı yapan, 60 eğitim sertifikası ve iki üniversite mezunu Makbule Atlı, AK Parti Belediye Başkanı Adayı Rasim Arı’ya destek olacaklarının belirtti.

Nevşehir merkez ve bir çok ilde projelerinde başarılı olan ve AK Parti’nin kurulduğu günden beri siyasete ve AK Parti’ye hizmet veren Atlı, çok değerli Belediye Başkan adayımız Rasim Arı için bütün evleri adayımızın eşi ve AK Parti gönüllüleri ile ziyaret edeceklerini vurguladı.

Atlı, “Ziyaret etmediğimiz ev kalmayacak ve ziyaretlere başladık. Bir çok evi ziyaret ettik halkımız,  oylarımız Rasim Arı için diyerek sevgi ile karşıladılar. Belediye Başkan Adayımız Rasim Arı’yı Nevşehir’den Acıgöl’e kadar Nevşehir halkı büyük konvoy topluluğu ile karşıladık. Bütün Nevşehir halkı sevgi gösterisinde bulundu. Başkan adayımız Rasim Arı’nın eşi ve AK Parti gönüllüleri ile bütün halkın istek ve dileklerini dinleyeceğiz. Belediye Başkan adayımızı, yıllardır tanıyorum ve çok başarılı biri. Halkın içinden gelen, bir çok sosyal projeler de başarılı olan, bütün halkımızın istek ve dileklerine her zaman yardım eden biridir. Belediye Başkan adayımızın halk ile istişare yapıp bir çok projeleri birlik beraberlik içinde yapacağını biliyorum. Kendi çok cana yakın biri. Nevşehir’in bütün halkının desteğini bekliyoruz. Halkımızın gönüllerine hitap edeceğini göreceksiniz. Nevşehir halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Başarı azim ve çalışmaktan geçer. Durmak yok çalışmaya devam” dedi.