Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver´i makamında ziyaret etti.

Ekici, 1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilen seçimle bir büyük başarının elde edildiğini belirterek, bu başarılı sonuçtan dolayı Belediye Başkanı´nı tebrik etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten dolayı Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Öteden beri, kişi hak ve hürriyetlerini rencide edici ve siyasi intikam hesapları dışında vatandaşlardan gelebilecek her türlü eleştiriye açık bir tutum izlediklerini belirten Ünver, "Tüm plan ve projelerini Nevşehir ve bu şehir üzerinde yaşayan vatandaşlar üzerinde oluşturduklarını söyledi. Ünver, "Köprülü Kavşak yapımları Karayolları´ nın işi, ama biz olaya bu şekilde bakmıyoruz, eğer vatandaşımızın temelde bir sorunu ise, imkanlarımızı sonuna kadar kullanıp, vatandaşımızı sıkıntıya sokan o sorunun çözümü için çaba harcıyoruz. Son olarak Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı´nda da öyle yaptık ve vaat ettiğimizden bir gün önce bu kavşağı halkımızın hizmetine sunduk. Bundan sonra da bu kararlılığımızı sürdüreceğiz" dedi.

Ünver, daha sonra Nevşehir Belediyesi´nin öncülüğünde sürdürülen çalışmalara ilişkin görüntüler eşliğinde gazetecilere bilgiler aktardı.