Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, beraberinde Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile birlikte Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "TC. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Nadir Alpaslan’ı; Nevşehir Valimiz İnci Sezer Becel, Milletvekilimiz Yücel Menekşe ile ziyaret ederek Kapadokya bölgemizin turizm faaliyetleri ve pandemi sürecindeki etkin tedbirleri istişare ettik. Her şey #SevdamızNevşehir için" dedi. Gerçekleşen ziyarette, Nevşehir'in kültür ve turizm projeleri ile Nevşehir'e yapılacak yatırımlar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Heyetin bir sonraki durağı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin idi. İnci Sezer Becel, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin’e yaptığı ziyarete ilişkin ise şu ifadeleri kullandı. ''Değerli RTÜK Başkanı'mıza ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında güzel hizmetler yapan başkanımızın başarılı çalışmalarının devam edeceğine yürekten inanıyorum.’’

Ebubekir Şahin’in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda nazik ziyaretleri için teşekkür ettiğini belirten şu ifadelere yer verdi. ‘’ Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığındaki görevim sırasında mesai arkadaşlığı yaptığım ve başarılı çalışmalara birlikte imza attığımız Nevşehir Valimiz İnci Sezer Becel’i Üst Kurulumuzda ağırlamanın bahtiyarlığını yaşadım. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyorum.’’ dedi. 

Ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik Üretim A.Ş (EÜAŞ) Genel Müdürü Dr. İzzet Alagöz’ü makamında ziyaret eden Nevşehir heyeti ziyarete ilişkin ‘’ İstişarelerde bulunduk.’’ dedi.

Nevşehir heyeti tarafından ziyarette bulunulan yetkililere plaket hediye edildi.