Türk Kızılay Nevşehir Şubesi tam kapanma süresi boyunca merkezdeki yardımlarına ara vermeden devam ediyor. İlçelerde, beldelerde ve köylerde binlerce ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi dağıtımı gerçekleştiren Türk Kızılay Nevşehir Şubesi, dağıtımlara bayramın birinci gününde de ara vermeden devam etti.

Türk Kızılay Nevşehir Şubesi Ramazan ayında yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için büyük bir hızla çalışmaya devam ediyor.

Bağışçılarından aldığı Zekat, Fitre ve Fidye desteklerini günü gününe dağıtıp ihtiyaç sahibi ailelerin yaralarını saran Türk Kızılay Nevşehir Şubesinin çalışmalarının saat mefhumu gözetilmeden yapılmasında 1900’ü aşkın Kızılay gönüllüsünün de emeği büyük. Arı gibi iyilik faaliyetleri yürüten ekip bayram dinlemeyip çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Fitre, Zekat ve Fidye bağışlarını aldığı gibi ihtiyaç sahiplerine dağıtan Nevşehir Kızılay, halktan büyük takdir topluyor.

Hayırsever vatandaşlar bağışlarını ulaştırmak için en kolay yol olan 0552 168 18 04 nolu iletişim hattını arayabilir.

Çalışmayla alakalı açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek; "Hayırseverlerimizin, şubemize bağışladığı gıda kolilerini, Nevşehir'imizin her noktasına ulaştırmak, ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofralarına bir nebzede olsa katkıda bulunmak adına hafta içi, hafta sonu ayırt etmeden gönüllülerimizle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ramazan ayının bereketini tüm Nevşehir’imizde yaşatıp, kimseyi geride bırakmayacağız.” dedi.