Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve yönetimi görev süresinde 3. yılını tamamladı. Bu kısa süreçte çok işler yapan Nevşehir’in genç bozkurtları, yıldönümlerinde yine yaptı yapacağını.  Bu özel günün sabahında sosyal medyadan ciddi çalışmalar yapan ve akşama kadar farklı çalışmalar ile güne renk katan Ülkücüler, gün sonunda ise bombayı patlattı.

Oldukça profesyonel bir şekilde sözün Fahri Dilekçe’ye, müziğin ve seslendirmenin Mehmet Gürbüz’e, Aranje ve altyapının Lütfi Biçimveren’e, slaytın ise Veysel Kılıç’a ait olduğu “Bizim Ocak” marşı yazıldı.

Nevşehir’de ve çevre illerde binlerce kişinin diline dolaşan bu muhteşem eser, büyük ilgi görüyor. İnsanlar sosyal medya hesaplarında paylaşmak için bu marşı araçlarında son ses açarak storieslerinde de paylaşıyor.

Seslendirme arkasında ki görsel şölen ise marşa ayrı bir renk katmış durumda. Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından 3 yıllık süreçte yapılan faaliyetlerin videolarından kesitler alınmış. Ocağın tüm birimlerinin yer aldığı bu görsel şölen yaklaşık 4 dakika kadar sürüyor. Birçok platformda paylaşılan bu eser özellikle sosyal medya hesaplarında 32 bin izlenmeye ulaştı.

Sürükleyici ve bir o kadarda profesyonel olan bu marş için Başkan Türker ve yönetimine tebrik mesajları gelirken, başkan emeği geçen herkesi kutladı.