Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Covid-19 sebebiyle günlerdir evlerinden dışarı çıkamayan çocuklar için sokağa çıkma izinlerinin olduğu gün ve saatler içerisinde “Çocuk Oyunları Şenliği” kapsamında etkinlik düzenlendi.

Çocuklar etkinlikte birçok geliştirici oyunlar oynayarak hem eğlenip hem de kendilerini iyi hissetmeleri adına Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya ile ödüllendirildi. Etkinlik sonrasında antrenörler çocuklara evde kaldıkları sürede sıkılmamaları ve spor yapmaları için spor öncesi ısınma hareketleri ve jimnastik hareketlerini gösterdi.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Özdemir çocuklara; “Normal sürece girildiğinde hepinizi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bekliyorum. Gençlik merkezimizi ve spor salonlarımızı sizler için daima temiz ve güvenli hale getirdik. Normal sürece girdiğimizde ve sizlerin rahat rahat sokaklara çıkmaya başladığınızda gelip gönlünüzce spor yapıp, oyunlar oynayabilirsiniz. Sizlere ve ailenize sağlıklı günler diliyorum.” dedi.