Nevşehir Rehberler Odası ve Türk Çin Kültür Derneği işbirliği ile profesyonel turist rehberlerine özel olarak Çince kursu düzenlenecek.

Nevşehir´de düzenlenecek olan kurs 27 Kasım 2017 Pazartesi ( grubun açılması için gerekli olan kayıt yaptırmış 10 öğrenci yeter sayısına ulaşılamaması durumunda 1 hafta ertelenecek) Toplam Eğitim Süresi: 6 Aylık bir eğitim süresi bulunmakta.

Günde 4 ders Haftada 16 ders Ayda 64 ders ( 1 Kur ) Toplam 6 ay ( 6 Kur / 384 ders ) Eğitim Yeri Daha sonra bildirilecek.

Eğitim Günleri: Dersler eğitmenlerle ilgili bir değişiklik olmaması durumunda Pazartesi, Salı Çarşamba ve Perşembe günleri yapılacak. Ders saatleri: 18:00-21:30 saatleri arasında 4 ders şeklinde yapılacak. Eğitim Ücretleri: Rehberler için özel olarak hazırlanan programın ücretleri de özel indirimli. Eğitimlerin aylık ücreti: 800 TL´dir. Ek indirim: Eğitimlerin tamamı olan 6 aylık kayıt olan rehberler için ek bir indirim uygulanmakta. Bu durumda “Toplam fiyat olan 4800 TL yerine 4200 TL´dir.” 600 TL´lik bu ek indirim nakit olarak tek seferde ödenmesi durumunda uygulanmakta. Herhangi bir sebeple kurs açılamaması durumunda ödenen ücret iade edilecek.