AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Koronavirüs İle mücadele kapsamında hayata geçirilen Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında Nevşehir'e 109 milyon 625 bin 510 TL destek sağlandığını açıkladı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında başlatılan Sosyal Koruma Kalkanı projesi kapsamında Nevşehir’e sosyal destek programı, Biz Bize Yeteriz Türkiyem, nakdi ücret desteği, işsizlik ödeneği ve kısa çalışma ödeneği olmak üzere 109 milyon 625 bin 510 TL destek sağlandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Nevşehir’imiz genelindeki Sosyal Koruma Kalkanı ile Salgın boyunca 109.625.510TL kaynağı ilimize aktaran hükümetimiz her an hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyor.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe de konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Salgın sürecinde hükümetimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde vatandaşımıza destek oldu. Sosyal Koruma Kalkanı ile İlimize 109.625.510 TL yardım yapıldı, her zaman olduğu gibi Biz Bize Yeteriz Türkiyem. Birlikte Başaracağız.” dedi.