Geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan ve çeşitli tartışmalara neden olan lunapark, yeni yerinde sıfır makinelerle Nevşehirlilere hizmet verecek.

Lunaparkla ilgili iddialara cevap veren ve hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri açıklayan işletme sahibi Serkan Kaya, “yıllardır İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin her bölgesinde lunapark işletmeciliği yaparak memleketimizi en iyi şekilde temsil ettik. İstanbul Küçükçekmece, Esenyurt, Kağıthane, Bahçelievler, Kartal, Sultangazi ve sadece bu yıl Adana Büyükşehir Belediyesi ramazan şenlikleri ve 41. Kütahya Fuarı aklımıza gelen hizmet verdiğimiz yerlerdir. İşletmecilikte 8 yılımızı doldurduğumuz Gülşehir Sadabat Parkı lunaparkıyla da memleketimizde hizmet vermekteyiz. Sadabat Parkının eski halinin bilen hemşerilerimiz, bizden sonraki değişimi ve gelişimi zaten takdir etmekteler. Yıllar sonra Nevşehir’imize de lunapark kurmak bize nasip oldu.” dedi.

Kaya, “Gerek yıllardır lunapark kurulmasından dolayı bu işten nemalanmak isteyen güruh olsun gerekse de yaklaşan mahalli seçimler nedeniyle siyasi açıdan bazı hesaplar içerisinde olup, belediye başkanımıza karşı kullanma niyetiyle hareket edenler olsun, aslı olmayan dedikodularla bize zarar vermek istediler. 15 gün içinde geçici olarak kurulmuş bir lunaparkta muhakkak eksik olacaktır. Ama lunaparkımızda kesinlikle kolluk kuvvetlerinin müdahalesini gerektirecek yasa dışı kumar, şans oyunu, vs. bulunmamakta olup şimdiye kadarki hiçbir işletmemizde de bulunmamıştır. Bu seneyi ilk defa discovery, crayz dance isimli oyuncaklar ile çarpışan otolar, gondol, elma kurdu, ranger ve 11 çeşit çocuk oyun makinesiyle geçiriyoruz.  Belediyemizle koordineli olarak düzenleyeceğimiz yeni ve kalıcı yerimizde tamamı sıfır makinelerden kurulu Nevşehir ölçeğinin çok çok üzerinde standartlara sahip bir tesisle hizmet vereceğiz.” diye konuştu.