MHP Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz ve MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural`ın Türkiye Büyük Millet Meclisi`ne içinde Nevşehir`in de içinde yer aldığı dokuz ilde Orta Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı`nın kurulmasına dair kanun teklifi verdiğini belirten Mustafa Uğur, MHP`li vekillere teşekkür ederek AKP Nevşehir Milletvekillerinin ne iş yaptığını merak ettiklerini söyledi.

 Mustafa Uğur; AKP Nevşehir Milletvekillerinin Nevşehir adına verdikleri tek bir kanun teklifi olmadığı gerçeğini bilmek tüm Nevşehir halkının hakkıdır. Lafa gelince hizmet aşkından bahseden milletvekilleri konu icraata gelince sözce milletvekili olmaktan ileri gidememişlerdir" dedi.

Nevşehir`in yararına olacak hiçbir konu hakkında kanun teklifi vermeyen AK Parti Nevşehir Milletvekillerine karşın Nevşehir ilinde kalkınma ajansı kurulmasına yönelik kanun teklifinin Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerinin olduğunu belirten Mustafa Uğur, "Bu ayıp AKP Nevşehir milletvekillerine yeter da artar bile. AKP Nevşehir Milletvekillerinin yürekleri varsa basın huzurunda halkımızın karşısına çıkıp özür dilesinler ve bu ayıbın açıklamasını yapsınlar" diyerek milletvekillerine seslendi.

7 Haziran`da yapılacak genel seçimlerde halkın teveccühü ile MHP`nin Nevşehir`de milletvekili çıkardıktan sonra TBMM`de Nevşehir`in daha iyi temsil edileceğinin ve Nevşehir`in sahipsizliğine son verileceğini hatırlatan Mustafa Uğur, bunun en iyi örneğinin MHP`li vekillerin Nevşehir için verdikleri kanun teklifi olduğunu ifade etti. Haber: Alpaslan Körükcü