Zaman zaman aynı gün içerisinde birden çok faaliyete imza atan Nevşehirli Ülkücüler, zaman zamanda 20 noktada aynı anda konferanslar da veriyor. Nevşehir’de çok çok aktif çalışmalar ile kamuoyunda büyük takdir toplayan ve her kesimin ilgi odağı olan Ülkü Ocakları,

Tasarrufla ilgileniyor, gençliğe yönelik proje çalışıyor, büyüklerini ihmal etmiyor, Bayraksız hareket etmiyor, Saygıda kusur etmiyor, doğayı seviyor, canlıları koruyor, Kur’an-ı Kerim’i başucundan indirmiyor ve pırıl pırıl bir gelecek yetiştiriyor.

Geçtiğimiz gün tüm birim ve teşkilatları ile harekete geçen Nevşehir Ülkü Ocakları, ilk olarak anneler günü dolayısıyla huzurevleri ziyaret edilerek yaşlıların elleri öpüldü. Ardından şehit ailelerini ziyaret eden gençler, aynı zamanda hemşireler gününde hemşirelere karanfil dağıttı. Camia içerisinde ki yaşça büyük ailelerinde ziline basarak onlara unutulmadıklarını hatırlatan Ülkücüler, iffet abidesi Asenalar ile de iftar programında bir araya geldi.

Ramazan ayı olmasına rağmen gün içerisinde 5 farklı faaliyete imza atmayı başaran ülkücüler, bu örnek davranışı ile de büyük takdir topladı.

Yılmadan yıkılmadan Nevşehir’in tüm köşelerine girerek gönülleri feth etmek için mücadelelerinin aralıksız olarak süreceğini vurgulayan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, “Nevşehir’de toplumumuzu, kültürümüzü yakından ilgilendiren ne kadar sorumluluğumuz varsa hepsini teker teker, tekrar tekrar gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz gün birçok faaliyete imza attık. Bu faaliyetlerimizin hepsi de toplumu ve kültürümüzü bire bir yakından ilgilendiren, adet ve örflerin unutulmaması adına yapılmış faaliyetlerdir. Anneler günü vesilesi ile huzur evlerini ziyaret ederek burada bulunan yaşlılarımızın ellerini öpüp hayır dualarını aldık. Şehit ailelerini bu önemli günde unutmayarak ve vatan için can vermiş kahramanlar doğuran annelerimizin de elini öptük. 12 Mayıs Hemşireler günü dolayısıyla hemşirelerimizi ziyaret ederek onlara da karanfil takdim ettik. Camia içerisinde ki yaşça büyük ailelerinde ziline basarak onlara unutulmadıklarını hatırlattık. Ve hareketli bir günün ardından iffet abidesi Asenalarımızı ile iftar programında bir araya geldik. Bu faaliyetlerimizde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.