Nissara AVM 14 Şubat Sevgililer Gününe özel alışveriş heyecanı ve sürpriz hediyeler ile genç çiftleri bekliyor. Nissara AVM´de Sevgililer Günü´ne özel 2-14 Şubat tarihleri arasında düzenleyeceği etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli vakit geçirme ve sürpriz hediyeler kazanma fırsatı sunacak.

Nissara AVM tarafından yapılan açıklamada, “13-14 Şubat tarihlerinde çiftlerin katılacağı yarışma eğlendirirken kazandıracak. Nissara AVM ziyaretçileri arasından en uyumlu ve birbirini en iyi tanıyan çiftlerin katılacağı yarışma sonunda kazananlar birbirinden özel hediyelerin sahibi olacaklar. 2-14 Şubat tarihleri arasında sosyal medya hesabı üzerinden aşkını en anlamlı sözlerle tarif eden AVM ziyaretçileri en özel Sevgililer Günü hediyesinin sahibi olacak.

Verilen kelimelerle sevdiği kişiyi etiketleyip aşkını anlatarak en çok beğeniyi alan ilk 3 çift Sevgililer Günü´ne Kapadokya´nın büyülü manzarasında balon turu yaparak başlayacak, ardından Agarta Cave Hotel´de yenen güzel bir akşam yemeği sonrası otelde konaklayacaklar. 7-14 Şubat tarihleri arasında ise 50 TL alışveriş yapan Nissa Kart kullanıcıları, Sevgililer Günü kampanyasına katılarak yine birbirinden özel hediyeleri kazanma şansı bulacaklar. Ziyaretçiler, kampanya kapsamında mağazaların hediye kuponlarının bulunduğu balon havuzundan patlattıkları balonların içinden çıkan hediyelerin sahibi olacaklar” ifadelerini yer verildi.