Kalite Yönetim Sistem Belgesini TSE ISO 9001-2008 Standardından TSE ISO 9001-2015 standardına yükselten ve hizmet kalitesini daha yükseklere taşımayı amaç edinen Nevşehir Ticaret Borsası, Kalite belgelerine TSE ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesini’de dâhil ederek hizmet kalitesi yüksek borsalar arasındaki yerini aldı.

Kalite belgelerini TSE Nevşehir İl Müdürü Erol Güneş, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’a takdim etti. Güneş, Başkan İbrahim Salaş’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, belgenin yenilenmesi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesinin alınması nedeniyle duyduğu memnuniyeti belirterek yaptıkları başarılı çalışmaların sonucu olarak bu belgeyi almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Borsamız üyelerine en iyi şekilde hizmet edebilmek için çalışmalarının kalitesini sürekli artırma çabasında olduklarını belirten Salaş, bundan sonrada başarılı işlere imza atacaklarını Nevşehir’imizi ve Nevşehir Ticaret Borsamızı layık olduğu yere gelmesi için gereken fedakârlığı yapacağını kaydetti.