Nevşehir Ticaret Borsasına kayıtlı üye işletmelere destek sağlamak amacıyla Albaraka Türk Nevşehir Şubesi ile Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) arasında kredi protokolü imzalandı. Nevşehir Ticaret Borsası binasında imzalanan protokol kapsamında, borsa üyelerine bankacılık ve kredi hizmetlerinde çeşitli kolaylıklar sağlanarak işletmelerin finansmana daha kolay ulaşması sağlanacak.

İşbirliği protokolü imza törenine Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Albaraka Türk Nevşehir Şube Müdürü Hasan Hüseyin Ünal, Müdür Yardımcıları, Mehmet Aslan ve İbrahim Yaşar Sivri katıldı.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı İbrahim Salaş yaptığı açıklamada;

“Ticaret Borsası olarak üyelerimizin menfaati doğrultusunda piyasaya oranla daha uygun şartlarda kaynak temin edebilmeleri için bankalarla yapacağımız protokollere özen gösteriyoruz. Üyelerimiz, imzalanan bu protokolle Albaraka Türk ‘den uygun kar oranlarıyla Ticari nakdi kredi, taksitli ticari kredi kullanabilecekler. Bankanın istediği başvuru evraklarını tamamlayan üyelerimiz bankayla iletişim kurarak ve Borsamızdan kayıt belgesi alarak bu imkânlardan faydalanabileceklerdir. Üyelerimiz kredi desteği ilgili detaylı bilgiye Albaraka Türk Nevşehir Şubesinden ve Borsamızın www.ntb.org.tr web sitesinden ulaşabilirler. Albaraka Türk ile yaptığımız protokol anlaşmasının üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası ile Albaraka Türk arasında imzalanan protokol ile borsa üyeleri artık avantajlı kredi fırsatlarından faydalanabilecek. Yapılan anlaşma çerçevesinde borsa üyeleri 1,19 kar oranı 300.000 TL´ye kadar olan finansman ihtiyaçlarını 36 aya varan vadelerle ve uygun faiz oranları ile karşılayabilecek. Kampanya 31.12.2019 tarihine kadar geçerli olacak.