Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Nevşehir Ticaret Borsası tarafından hazırlanan 2400 adet gıda yardım paketi Nevşehir Valiliği öncülüğünde Vefa Sosyal Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahiplerine dağıtılmıştı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yaptığı açıklamada; “Malumlarınız olduğu üzere kısa bir süre önce 2400 ihtiyaç sahibi ailemize gıda yardım paketi dağıtımını gerçekleştirdik. Ancak, Covid-19 salgını sebebi ile olağanüstü günler yaşadığımız bu dönemde milli birlik ve dayanışma ruhuyla desteklerimize devam etmeye çalışıyoruz. Son olarak Nevşehir Belediyesi vasıtası ile 400 ailemize alışveriş çeki dağıtımını gerçekleştirdik. Bu vesile ile tüm üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ise; “Başta NTSO olmak üzere ilimizdeki bütün kamu kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içerisinde sosyal dayanışmamızı imkanlarımız dahilinde devam ettirmeye çalışıyoruz. Nevşehir Belediyesi aracılığı ile dağıtımını gerçekleştirdiğimiz 400 adet alışveriş çekinin bir nebze olsun ihtiyacı karşılamasını umut ediyoruz.” dedi.