Bölgesel Amatör Lig 4. grupta mücadele eden Nevşehir spor ligin ilk maçında Gazi Stadyumunda Kozan Belediye sporu konuk etti.

Nevşehir sporun ilk maçını, AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı,

Nevşehirspor GK Yönetim Kurulu Başkanı Nemci Cantekin ve çok sayıda Nevşehirli takip etti.

Nevşehir spor maçın henüz 3. dakikasında penaltıdan Cenk?in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Aynı dakikada Kozan Belediyespor futbolcusu Muzaffer kırmızı kart ile oyun dışına atılmasıyla birlikte temsilcimiz Nevşehir spor rahat bir maç çıkardı.

Maçın 23. dakikasında Cenk bir kez daha sahneye çıktı. Kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydeden Cenk maçta ilk devreyi de 2-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında ise daha rahat bir futbol sergileyen temsilcimiz Nevşehir spor 78. Dakikada Mehmet Keleş ve 85. Dakikada Senegalli El Haji Saliou?in attığı gol ile maçı 4 ? 0 kazanmasını bildi.

Maçtan sonra ise Nevşehir spor taraftarları şampiyon sloganları ile futbolcuları tribünlere çağırdı.

Burada Nevşehir sporlu futbolcular ile birlikte galibiyetin coşkusunu kutlayan taraftarlar daha sonra ise olaysız bir şekilde stadyumdan ayrıldı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver maçın hemen ardından kulüp başkanı Necmi Cantekin ile birlikte soyunma odasına indiler.

AK Parti Milletvekili Gizligider ve İl Başkanı Tanrıver soyunma odasında tüm futbolcuları tek tek kutladı. Daha sonra ise AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver takım ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bölgesel Amatör Lig 4. gurupta ilk hafta oynanan maçlar sonrasında ise kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor averaj ile grubunda birinci sırada yer aldı.