2012 yılında Nevşehir Orman İşletme Müdürlüğü’nün fiilen kurulmasıyla birlikte Orman İşletme Müdürü olarak atandığı zamandan bugüne yaklaşık 8 yıldır bu görevi yürüten Nevşehir Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı, Konya Orman Bölge Müdürlüğüne tayininin çıkması nedeniyle görevinden ayrıldı.

Nevşehir Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı, Konya Orman Bölge Müdürlüğüne tayininin çıkması nedeniyle yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“İlimizde 2012 yılı itibariyle Orman İşletme Müdürlüğü’nün kuruluşu ile Orman Genel Müdürümüzün uygun görüşleri doğrultusunda ifa etmeye çalıştığım görevime, Konya Orman Bölge Müdürlüğümüze kendi isteğimle tayinimin çıkması münasebeti ile son vermiş bulunmaktayım. 8 yıla yakın süredir bu görevi yürütürken birçok ilklere, farkındalıklara ve hizmetlere vesile olduğum kanaatindeyim. Yapmaya çalıştığımız hizmetlerin 5-10 yıl sonra daha iyi anlaşılacağı kaçınılmazdır; zira ormanlar geleceğimizdir. Sabır ister, emek ister, fedakarlık ister, özveri ister, cesaret ister, bunları yapabilmiş isek ne mutlu.

Bu sürede çalışmalarımıza destek olan, katkı sunan tüm personelime teşekkürü bir borç bilirim. Yine bu süre içinde ilimizdeki tüm valilerime, vekillerime, başkanlarıma, sivil toplum kuruluşlarına, basınımızın güzide temsilcisi ve emekçilerine teşekkür ederim. Sizlere bu güzide şehre layık olabilmişsem ne mutlu bana, kalın sağlıcakla. Allah’a emanet olunuz.”