Ziyarette Türk Kızılay’ının çalışmaları hakkında bilgi alan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek’e çalışmalarında başarılar dileyerek Kızılay Haftasını tebrik etti.

Özdemir ziyarette, Kızılay'ın Türkiye'de ve dünyada insanların en zor anlarında yardımlaşma, dayanışma ve işbirliğini destekleyen kuruluş olma yolunda çalışmalarına devam ettiğini ve Türk milletinin gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Türk Kızılayı'nın İzmir depreminde de görüldüğü üzere afet dönemleri başta olmak üzere insanlık adına önemli görevler üstlendiğini ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmadığını ifade eden Özdemir, ''Kan bağışı konusunda da önemli çalışmalar yürütüyor. Kızılay yıllardır kan bağışı kampanyaları düzenleyerek, ihtiyaç duyacak olan vatandaşlarımıza destek olmaktadır. Gönüllü kan bağışçıları sayesinde milyonlarca vatandaşımız yaşama yeniden tutunuyor. Bu anlamda önemli bir görevi üstlenen Kızılay Nevşehir Şubesine başarılar diliyorum.'' dedi.

Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek de Kızılay'ın yardımlarında din, dil, ırk ve ülke ayrımı yapmadığını, yardıma muhtaç tüm insanlara, ellerinden geldiğince ve imkânlar çerçevesinde yardıma koştuğunu dile getirerek ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e teşekkür etti.