Nevşehir İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hafta sonu köylerde meydana gelen su, yol ve elektrik arızalarına müdahale ederek vatandaşların sorunlarına çözüm üretiyor.

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda sahadaki çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bu kapsamda Kozaklı ilçesine bağlı Kanlıca ile Gülşehir ilçesine bağlı Şahinler köylerinin içme suyu elektrik arızasını gidererek köylere yeniden su verilmesini sağladı.

Hacıbektaş ilçesine bağlı Kızılağıl köyünde kanalizasyon çalışması yapan İl Özel İdaresi ekipleri, Hacıbektaş ilçesine bağlı Başköy ile Karaovalar köylerinde ise levha yenileme çalışmalarını sürdürdü.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler diğer taraftan yine Hacıbektaş ilçesine bağlı Aşağıbarak köyü ile Kozaklı ilçesine bağlı Belekli, Büyük Yağlı, Doyduk ve Aylı köylerinin yol kumlama çalışmalarında son aşamaya geldi.

Öte yandan, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce köyünde enkaz temizleme çalışmalarına devam edilirken, bu tür çalışmaların aralıksız devam edeceği bildirildi.