İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler köylerden gelen içme suyu arıza ihbarları doğrultusunda köylerdeki içme suyu arızalarına müdahale etti. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ise yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Gülşehir ilçesine bağlı Eğrikuyu Köyü içme suyu elektrik arızasına müdahale edilerek yeni pano takılıp arıza giderildi. Avanos ilçesine bağlı Paşalı ve Sarılar köyleri içme suyu elektrik arızasını gidermek için voltaj koruma rolesi ve kondaktör takılarak köylere yeniden içme suyu verildi. Hacıbektaş ilçesine bağlı Yenice köyünde içme suyu elektrik arızası 12 volt 20 amper şarjz regülatörü ile full otomatik arıza bildirimli GSM ile çalışan şamandıra seti takılarak giderildi.

Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekiplerce ise Ürgüp-Topuz eski yolda yoğun kar yağışı nedeniyle temizleme çalışmaları yapılarak yol güvenliği sağlanıp yol trafiğe açıldı.