Nevşehir´de yayın hayatlarını sürdüren 5 yerel radyo arasında son dönemlerde ortaya koyduğu yeni yayın ilkesiyle fark yaratan bir radyo var. Nevşehir´in duayen gazetecilerinden Mehrum Mustafa Sertbakan´ın eşi Fatma Sertbakan´ın genel yayın koordinatörlüğünde Radyo Mega yerel radyolar arasında son dönemlerde canlı yayınları ve birbirinden farklı içerkli programlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri, Gazeteci Ali Çamur´un hazırlayıp sunduğu Haber Panorama isimli haber programı hafta içi her gün 14.00 – 15.00 saatleri arasında radyo mega frekansından memlekette olan bitinleri kimi zaman stüdyo konuklarıyla, kimi zaman telefon bağlantılarıyla kamuoyunu bilgilendirmeyi sürdürüyor.

Programın geride kalan iki ayında AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, AK Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Memur-Sen İl Temsilcisi ve aynı zamanda Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve aynı zamanda Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altınışık, Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Görmeyenler kültür ve birleşme derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, ASKF Başkanı Mustafa Avcı gibi isimler stüdyo konuğu olarak Nevşehir kamuoyunu bilgilendirdiler.

Öte yandan Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Özdem tarafından hazırlanan ve sunulan Gündem özel programı da Cumartesi günleri 17.00 – 18.00 Saatleri arasında konu ve konuklarıyla radyo Mega farkıyla dinleyicileriyle buluşuyor.

Radyo Mega´nın farklılık yaratan programlarından biri de hiç kuşkusuz Gazeteci Osman Aytekin´in hazırlayıp sunduğu Sanattan Esintiler isimli program ise her hafta Cumartesi günleri 11.00 – 12.00 saatlerinde 100.5 mega FM frekansından dinlenebiliyor.

Radyonun birbirinden farklı konu ve konuklarını ağırlayan bu programlarının yanı sıra Genel Yayın Yönetmeni Fatma Sertbakan´ın hazırlayıp sunduğu Mega Hayat isimli program Perşembe günleri 11.00 – 13.00 saatleri arasında, Manevi Dünyamız isimli program ise Cuma günleri yine aynı saatler arasında canlı yayınla dinleyiciye sunuluyor.

 

 

/images/haberler/resimler/2017-1/4/1256455874113.jpg