Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz ile birlikte Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçmak’ı ziyaret eden Parmaksız, ziyaretlerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

“Tek derdimiz Odalarımızı daha etkin hale getirerek, üyelerimizin sorunlarına derman aramak.” diyerek ziyaretlerde ki amaçlarını belirten Parmaksız sözlerine şöyle devam etti; “ Ülkemizin en etkin kuruluşlarından birisi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte hiçbir günü boş geçirmeden, belirlediğimiz hedefler doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. Her bir ziyaret her bir heyet kabulü bir yaraya derman olmak, gelecek sorunları önceden ilgili yerlere aktarmak için yapıyoruz. Bu konuda bütün Oda ve Borsalarımıza destek olan onlara sürekli bir vizyon kazandırmaya çalışan Başkanımız Rifat Bey’e tekraren teşekkürlerimi iletiyorum.” Dedi.

Parmaksız yine aynı gün içerisinde Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın ve beraberindeki heyetin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ki ziyaretlerine iştirak etti.