İlk olarak Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız, Aydın Ticaret Odası´nın (AYTO) yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, “Bir yerde birlik varsa, başarı gelir, sırtınız da yere gelmez. Aydın, bugün marka ise işte bu birlik ve beraberlik sayesindedir” dedi.

Hisarcıklıoğlu, konuşmasına hayatını kaybeden Tunceli TSO Başkanı Yusuf Cengiz´e Allah´tan rahmet dileyerek başladı.

Hisarcıklıoğlu, kentin istiklal mücadelesinin meşalesini yakan şehir olduğunu vurgulayarak, Aydın´dan Afrin´de görev yapan askerlere gönderilen kuru incirler için iş adamlarına teşekkür etti.

Türkiye´nin en zengin bölgelerinden birinin Aydın olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, "Bitkisel üretim içinde Aydın ilk 10´da yer almaktadır. İncir ve kestane üretiminde birinci, zeytin, pamuk enginar ve çilekte ise ikinci" dedi.

AYTO binası açılış töreninin ardından Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız, Aydın Ticaret Borsası´nı ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız ziyarette, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve meclis üyeleri ile sohbet etti. Ziyarete çevre il ve ilçelerin oda/borsa başkanları da iştirak etti.

Son olarak da Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız, Aydın programı kapsamında Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger´i makamında ziyaret etti.