Sivas Valisi Salih Ayhan ziyaretleri ile Sivas programına başlayan heyet, yine Vali Beyin katılımları ile gerçekleşen Sivas Canlı Hayvan ve Ot Borsası Yapım ve İşletme protokolü imza törenine katıldılar.

4 Eylül Sivas Kongre Müze gezisinin ardından Atatürk Anıtına çelenk koyan Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i ziyaretlerinin ardından Sivas Kadın Girişimciler Kurulunca düzenlenen resim sergisini gezerek sergilenen resimleri yakından incelediler.

Sivas Ticaret Borsasınca düzenlenen istişare toplantısına katılan Parmaksız, Sivas Ticaret Borsası tarafından yapımı tamamlanan Tarımsal Ürünler Analiz Laboratuvarının hizmete açılış törenine katıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yüksek teknoloji ürünü mercek, nişangah üretimi yapan Aselsan Sivas Hassas Optik AŞ tesislerini gezerek incelemelerde bulunan Parmaksız, “Göğsümüzü kabartan bu tesis için şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Yıldırım ile tüm yönetici ve çalışanlarını kutluyorum” diyerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Aynı günün akşamında  “Sivas’a Değer Katanlar Ödül Töreni” ne katılarak ödül almaya hak kazanan bütün katılımcıları tebrik eden Parmaksız bu törenin düzenlenmesinde emeği geçen başta Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ve Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanları olmak üzere herkese teşekkür etti.