Ramazan ayı boyunca Nevşehir Valiliği, Nevşehir Belediyesi, Türk Kızılay Nevşehir Şubesi ve Nevşehirli hayırseverlerin katkıları ile NEVÜ’de eğitim gören öğrenciler için başlattığı ücretsiz iftar yemeği ikramının ilki gerçekleştirildi.

NEVÜ Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesislerinde düzenlenen iftar programına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerle iftar öncesi bir süre sohbet eden protokol üyeleri daha sonra öğrencilerle birlikte iftar yaptı.

“İFTAR İKRAMLARIMIZ RAMAZAN BOYUNCA DEVAM EDECEK”

NEVÜ Rektörü Aktekin, üniversitede eğitim gören öğrencilere yönelik düzenlenen iftar programının Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün devam edeceğini söyledi.

Aktekin, “Üniversitemiz öncülüğünde Nevşehir Valiliğimizin, Nevşehir Belediyemizin, Türk Kızılay Nevşehir Şubemizin ve şehrimizin saygıdeğer hayırseverlerinin katkıları ile bu Ramazan ayında üniversite-şehir dayanışmasının ve paylaşmanın en güzel örneğini üniversitemizde eğitim gören öğrencilerimize ücretsiz iftar vererek yerine getirme kararı aldık. Bu doğrultuda da Ramazan sevincini üniversitemizde eğitim gören 2 bin öğrencimizle hep birlikte yaşayarak iftarımızı açtık. Öğrencilerimize yönelik başlattığımız bu iftarlarımız Ramazan ayı boyunca ve hafta içi her gün devam edecek.” dedi.