PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Dünya Posta Birliği idari Konsey Başkanı Kenan Bozgeyik başkanlığındaki Yönetim Toplantısı´nda 2017 yılının ilk üç çeyreğindeki faaliyetler genel olarak ve ürün bazında değerlendirildi. Ayrıca, Şirket´in 2017 yılı stratejisi, planlaması ve hedefleri doğrultusunda önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar gözden geçirildi.

Tüm Türkiye genelindeki ve uluslararası alandaki çalışmaların detaylı bir şekilde ele alındığı Yönetim Toplantısı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Yardımcıları, Üst Yönetimi ve 82 PTT Başmüdürünün katılımıyla gerçekleşti.

PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Dünya Posta Birliği idari Konsey Başkanı Kenan Bozgeyik, yaptığı açıklamada, posta sektörünün bilgi ve iletişim teknolojilerindeki gelişmeler ile müşteri taleplerindeki değişimlere bağlı olarak tüm dünyada bir dönüşüm sürecine girdiğini belirterek, "Geçmişte sadece geleneksel posta hizmetleriyle insanların hayatına dokunan sektörümüz, bugün artık lojistik, elektronik ticaret, bankacılık gibi alanlarda da faaliyet gösteriyor. PTT Anonim Şirketi olarak sektörümüzdeki dönüşümü ülkemizde başarılı bir şekilde yönetiyoruz" dedi.

“İstiklalden istikbale her dönemde ülkemize ve milletimize hizmet vermenin gururunu taşıyoruz” diyen Bozgeyik, "PTT Anonim Şirketimiz, içinde bulunduğumuz dönemde tüm faaliyet alanlarında ciddi atılımlar yapıyor, hızla büyüyor, yenileniyor. Bununla birlikte sadece ulusal değil, uluslararası başarılara imza atıyor. İdari Konsey Başkanlığı´nı yürüttüğümüz Dünya Posta Birliği´nin CEO Forumu´nun önümüzdeki yıl Türkiye´de yapılmasının kararlaştırılması bu başarıların son örneklerinden birini teşkil ediyor. Ayrıca, Avrupa Kamu Posta İşletmecileri Birliği (PostEurop) tarafından düzenlenen ´En İyi Avrupa Pulu´ yarışmasında elde ettiğimiz birincilik de bizi gururlandırıyor" diye konuştu.

Kenan Bozgeyik, Nevşehir´de düzenledikleri Yönetim Toplantısı´nın önemine işaret ederek, "2017 yılının ilk üççeyreğindeki faaliyetlerimizi detaylı bir şekilde ele aldığımız Yönetim Toplantımızdaki değerlendirmeler, tespitler ve öneriler Şirketimizin başarı çıtasını daha da yükselterek bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla ilerlemesine katkı sağlayacaktır" dedi.