TES. İl Başkanı URGENÇ mesajında Türk milletinin ve tüm İslam  lemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Bayramlarımız terörün son bulduğu, insanlarımızın huzur ve refah içinde yaşadığı, ülkemizin dirliğinin daim olduğu günlere vesile olsun” dedi.

TES. Nevşehir İL Başkanı Tayfur Urgenç; mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmet ve bereket ayı Ramazan ayını geride bıraktık. Daha nice Ramazanlara huzur ve sağlık içerisinde kavuşmayı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Mübarek Ramazan günlerinin akabinde Bayramınızı kutluyoruz. İnanıyoruz ki, bayramlarımız, sevgi ve saygının, birlik ve dayanışmanın, anlayış ve merhametin yoğun olarak yaşandığı en önemli kıymetlerimizdir. Bu noktada bayramlarımıza sahip çıkmak ve değerlerimizi yaşatmak aynı zamanda milletimizin varlığının da teminatıdır.

Ne yazık ki millet olarak gerek iç ve dış saldırılar, gerekse olumsuz ekonomik koşullar nedeniyle zor günlerden geçiyoruz. Terör örgütleri Ramazan ayında da boş durmamıştır. Ne yazık ki bu mübarek ayda şehitlerimiz yüreklerimizi dağlamıştır. Türk milleti üzerinde hesabı olan güçlerin vatan hainleri ile el ele vererek terör örgütleri marifetiyle yaptıkları saldırılara karşı her daim uyanık olmalıyız. Bu saldırılar Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gücünü asla kıramayacak, milletimizin birliğine zarar veremeyecektir.

Bu mübarek bayram günlerinin terörün ortadan kaldırıldığı, ülkemizin refah seviyesinin arttığı, yoksulluğun, işsizliğin son bulduğu, insanlarımızın huzur içinde yaşadığı yarınlara vesile olmasını temenni ediyorum. Türk milletinin ve tüm İslam  lemi’nin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”