Sevilen dizi “Payitaht: Abdulhamid” dizisinde ‘Tahsin Paşa’ karakterini canlandıran yazar ve oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, Ramazan Etkinliklerinde bu akşam Nevşehirlilerle buluşacak.

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinliklerine, birçok ünlü yazar, akademisyen sanatçı konuk olmayı sürdürüyor. Her akşam Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerin bu akşamki bölümünde yine Türkiye’nin yakından tanıdığı isimler Nevşehirlilerle buluşacak.

İftar sofrasında yoğun bir katılımla gerçekleşmesi beklenen ve sunuculuğunu sanatseverlerin yakından tanıdığı Yazar, Şair ve Radyo Programcısı Mehmet Ercan’ın yapacağı programda Sevilen dizi “Payitaht: Abdulhamid” dizisinde ‘Tahsin Paşa’ karakterini canlandıran yazar ve oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu yer alacak.

Yurt içi ve Yurt dışında katıldığı programlarda büyük ilgi gören Yenişehirlioğlu’nun programında ayrıca Mehmet Ercan’da birçok şiiri Anadolu’nun güzel türküleri eşliğinde seslendirecek.

Programın son bölümünde ise sevilen sanatçı Ahmet İnce, seslendireceği ilahilerle Nevşehirlilere duygu dolu anlar yaşatacak.