AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı Rasim Arı, Tarım Kredi Kooperatifleri Kayseri Bölge Müdürü ile görüştü.

Görüşmenin ardından Nevşehirli patates üreticisini sevindiren haber Rasim Arı’dan geldi. Arı, tanzim satış noktalarında Nevşehir patatesi satılacağını belirtti.

Arı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Nevşehirli tüketicilerimizin yanında olduğumuz gibi üreticilerimizin de yanında yer almaya, sorunlarını çözmeye gayret gösteriyoruz. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli ve Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürümüz Sayın Fahrettin Poyraz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, tanzim satış noktalarında artık Nevşehir patatesi satılacak ve bu patateslerin alımları piyasa değeri üzerinden gerçekleştirilecek. Bu doğrultuda ilk kamyon patates alımı da yapıldı. Nevşehir'imize ve tüm patates çiftçilerimize hayırlı olsun." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar da, "Çiftçimize müjde; Nevşehir’imizin patatesi, Tarım Kredi Kooperatiflerinin garantisinde tanzim satış noktalarında yerini alacak. Bismillah diyerek İlk kamyon satışımızı gerçekleştirdik. Yaparsa AK Parti yapar, sevdamız Nevşehir." dedi.