Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Adana Atlı Spor Kulübü'nde düzenlenen Büyük Erkekler A Kategorisi Tenis Müsabakalarını grup birincisi olan NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencileri Utku Batur ve Oğuz Hakan Sözüer ile Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğretim elemanı ve Antrenör Öğr. Gör. Osman Dişçeken, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti.

NEVÜ Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Şahinkaya ile Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Akpınar’ın da hazır bulunduğu ziyarette öğrencileri elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, “Üniversite olarak öğrencilerimizin ders dışı etkinliklere katılarak farklı alanlara da yönelmeleri ve kendilerini yetiştirmeleri en önemli hedeflerimiz ve amaçlarımız arasında. Üniversitemizin bulunduğu şehir de sahip olduğu doğal ve kültürel zenginliğiyle birlikte, ulusal ve uluslararası düzeyde birçok sportif etkinliğe ev sahipliği yapan ve gerekli alt yapıya da sahip bir şehir. Aynı şekilde üniversitemiz de tenis, futbol, basketbol, voleybol ve hentbol gibi daha birçok alanlarda farklı sportif faaliyetlerin gerçekleştirildiği alt yapıya sahip bir üniversite. Öğrencilerimizin de gerek üniversitemizin, gerekse bulunduğumuz şehrin kendilerine sunulan bu imkanlarından en iyi şekilde yararlanmalarını tavsiye ediyorum.

Ben bu vesileyle siz değerli öğrencilerimizi elde etmiş olduğunuz başarılarınızdan dolayı bir kez daha tebrik ederken, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Rektör Aktekin daha sonra müsabakalarda NEVÜ’yü ve şehri en iyi şekilde temsil ederek grup birincisi olan NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencileri Utku Batur ve Oğuz Hakan Sözüer ile öğrencilere Antrenör olarak vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı Öğr. Gör. Osman Dişçeken’e teşekkür belgesi verdi.