Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş´ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı´nın da yer aldığı ziyarette konuşan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, üniversite- borsa iş birliği konsepti içinde uyumlu bir şekilde çalışmanın Nevşehir´e büyük katkı sağlayacağını söyledi. Rektör Bağlı, Üniversitenin bilimsel çalışmaları, iş dünyasının talepleri ve gereksinimleri ile birleşince, şehrimizin sosyo-ekonomik yapısında muhakkak bir canlanma yaşanacaktır. Üniversite olarak sizinle de uyumlu bir şekilde ortak çalışmalarımız olacak. İnşallah önümüzdeki süreçte de birlikte düşünüp, birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek, süreci birlikte kontrol eden bir yönetim perspektifiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretinden dolayı Rektör Bağlı´ya teşekkür eden Borsa Başkanı İbrahim Salaş, “Üniversite ve Borsa arasındaki iş birliğinin şehrimize ve ülkemize çok ciddi katkılar sağlayacağının bilincindeyiz. Bu çerçevede şehrimizin kalkınması için üniversitemizin tecrübesinden daha fazla yararlanmaya çalışacağız. Bu doğrultuda NTB olarak Üniversite -Borsa iş birliği projelerine imza atarak, bu projeleri kentimizde hayata geçireceğiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş´a ziyaretin anısına çini tabak takdim etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.