Belediye Başkanı Rasim Arı, aydınlatma sisteminin de yenileneceği cadde de yürütülen çalışmaları inceledi.

  Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından Saatçi Hoca Caddesinin Meteris Meydanı Kavşağı-Dirilş Meydanı Kavşağı arasındaki bölümünde gerçekleştirilen sıcak asfalt dökümü tamamlandı. Caddede bir yandan Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yaya kaldırımı yapımı sürerken bir yandan da yaya kaldırımlarında yeşil bant çalışması gerçekleştiriliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarla yolun her iki yönündeki kaldırım kenarlarına çok sayıda şekilli süs bitkisi ve çiçek dikimi yapılarak cadde adeta bir çiçek bahçesine dönüştürüldü.

Beraberinde Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve Bektaş Demir ile Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin bu alanda gerçekleştirdiği çalışmaları denetleyen Belediye Başkanı Rasim Arı, çalışmalara ilişkin birim müdürlerinden bilgiler aldı.

 İncelemeleri sırasında esnaflarla ve vatandaşlarla da sohbet eden Arı, çalışmaların tamamlanması ile birlikte Saatçi Hoca Caddesi’nin modern bir görünüme kavuşacağını söyledi. Altyapısı tamamen yenilenen caddesinin sıcak asfalt dökümünün ardından adeta bir çiçek bahçesi gibi süslenerek aydınlatılacağını ifade eden Arı, ”Bizim bu şehir için hayallerimiz var. Bu şehir, içerisinde yaşayan insanların huzur bulacağı, mutlu olacağı bir hale gelecek. Nevşehir güzel insanların yaşadığı bir kent. Şefkatle, samimiyetle ve sevgiyle insanımıza hizmet ediyoruz. Nevşehir’e gönlümüzü açtık, gönülleri fethetmek için de şehrimize tüm tecrübe ve birikimimizi aktarmaya çalışıyoruz. Bahar aylarının gelmesi ile başlattığımız ağaçlandırma seferberliği ve peyzaj çalışmalarımız yaz boyunca sürecek. İnsanlarımız bu şehrin sokaklarında gezerken belediyeleri ile gurur duyacak.” dedi.