Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Mehmet Ali Tanrıver başkanlığındaki 40 kişiden oluşan AK Parti Nevşehir İl Yönetim kurulu üyelerini kabulünde yaptığı konuşmada, AK Parti davasının bu milletin davası olduğunu belirtti.

AK Parti Nevşehir il teşkilatının kurucu başkanı olarak siyasete adım attığını dile getiren Ünver, bu aziz milletin hizmetinde olmaktan dün olduğu gibi bu günde büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Ünver, ?5. İl kongresi ile göreve gelen arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. AK Parti?nin davası bu aziz milletinde davası olmuştur.

Tüm gayretimizle halkımızın daha iyi şartlar içerisinde bulunmalarına çalışıyoruz. Ülkemizde farklı bir ufuk açan AK Parti dün olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de hakkı savunarak hizmetlerini sürdürecektir? dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver? de,
  aldıkları bu önemli görevin sorumluluğu içerisinde hareket edeceklerini 
belirtti.   

Tanrıver, tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile birlikte birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerini sürdürme kararlılığı içerisinde olduklarını ifade etti.

Tanrıver başkanlığındaki AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haber: Erdal Kesici