Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi Ramazan ayını uğurladığımız bayrama hoş geldin dediğimiz huzur ve maneviyat yüklü günleri yaşamaktayız. Tüm halkımız ve çalışanlarımız ile sağlıkla huzurla iyilikle geçireceğimiz bir bayram temenni ediyoruz.

Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat ve yönetim kurulu üyeleri hem bayramlaşmak hem çalışanların sorunlarını dinlemek hem de onlarla hasbihal ederek bayram iklimine çalışanlarla omuz omuza girmek için, bayramlık şeker ve kolonya ikramında bulundu.

Dokuz günlük bayram tatilinin özellikle çalışma şekli nöbet olan sağlık çalışanlarına aileleriyle bayram yaşamaya fırsat vermediğini, sağlık hizmeti sunmaya devam eden değerli sağlık personelinin emeğinin hiç bir şeyle ölçülemeyeceğini belirten Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat; "Elimizden geldiği kadar, gücümüz yettiği kadar sağlık ve sosyal hizmet alanında çalışan arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bayramı yaşadığımız bu günlerde de uzun bayram tatili yapamayan, sağlık hizmeti sunmaya devam eden arkadaşlarımıza en azından küçük bir ikram ile bir ve beraber olduğumuzu tekraren belirtmek ve hatırlatmak istedik. Tüm İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisiyle bayramınız mübarek olsun" dedi.