TOBB'un İç Anadolu Bölgesi İstişare Toplantısı 09 Ağustos 2018 tarihinde TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu‘nun ev sahipliği ve başkanlığında TOBB İkiz Kuleler ’de gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan bölge oda/borsa başkanlarına, TOBB’un çalışmaları ve Türkiye ekonomisine ilişkin sunumlar yapıldı. Özellikle son 6 ayda gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bilgilendirmelerde bunulan toplantıda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların üyeleri için yapılan çalışmaların iyi anlatılması gerektiğinin üzerinde durdu. 

Toplantıda ekonomideki gelişmelere ilişkin geniş bir sunum yapılırken, Hisarcıklıoğlu son dönemde özel sektör için neler istediklerine, nelerin hayata geçtiğine ve değiştiğine dair bilgilendirmede bulundu.

Konu ile ilgili Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş; "İç anadolu Bölgesi Toplantısı yoğun bir katılım ile son derece faydalı bir şekilde geçti. TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu başkanlığında oldukça faydalı geçen toplantıda ekonomi ile ilgili can alıcı konulara değinildi. Bundan böyle Borsamızı daha iyi anlatmaya çalışarak, mutlaka kamuoyu ve üyelerimizle daha iyi paylaşacağız.  Malumlarınız akredite bir Borsa olmuştuk. Üyelerimiz bundan böyle beş yıldızlı hizmet alacak” dedi.