Sarıaslan, Muşkara Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici ve Simtel Ofset Matbaası Sahibi Tevfik Ekici ile bir süre sohbet etti.

CHP İl Başkan Yardımcısı Yaşar Aydoğan'ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Sarıaslan, Nevşehir'de yaşanan sorunları yakından takip ettiğini belirterek, başta Kapadokya bölgesinin, turizm sektörünün ve çiftçilerin sorunları ile ülkemizi ilgilendiren gündeme ilişkin konuları TBMM’ye taşıdığını söyledi.

Yaşanan sorunların çözümü konusunda Ankara'da gerekli çalışmaların yürütüldüğünü kaydeden Sarıaslan, “Kale bölgesi ve Kayaşehir projesini Nevşehir’e kazandıran Belediye Başkanımız Rasim Arı’ya çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. Nevşehir’in menfaati için yapılan her türlü çalışmayı takdir eder ve alkışlarız. Yeri geldiği zaman da bir eksiklik görürsek gerekli eleştirilerimizi yaparız. Siyasi görüş ayırt etmeksizin bütün vatandaşlarımıza hizmet etmek için her zaman görevimizin başındayız. Nevşehir’imizin sorunlarını TBMM’de duyurmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bayram ve Tevfik Ekici de ziyaretinden dolayı Sarıaslan’a teşekkür ederek Nevşehir’de ve TBMM’deki çalışmalarında başarı diledi.