Doğru açıklamasında “Diyarbakır´da pkk ile çıkan çatışmada, Acıgöl ilçesinden Mustafa oğlu Uzman çavuş Latif Adıgüzel Şehit olmuştur.

Nevşehir AGD-MGV olarak kendisine Allahtan Rahmet ailesine sabrı cemil ecri cezil diliyoruz. 1000 yıldır kardeş kardeşe yaşayan, kucak kucağa şehit olan, aynı mana ve değer üzere cihat meydanlarında koşturan ve aynı Allaha, aynı kıbleye, aynı kitaba, aynı Peygambere inanan bu aziz milleti bölmek isteyen siyonist zihniyet bugün pkk´yı maşa olarak kullanmaya devam etmektedir.

Onlara ve akıl babalarına sesleniyoruz; bu ülkenin her karışı şehit kanları ile 1000 yıldır sulanmaya devam ediyor. Şehit torunları olarak Türk-Kürt-Zaza-Çerkez-Laz hepimiz bir halının desenleri gibi farklı görünsek de aynı kilimde nakış nakış örülmüşüz, besmele ile örülen bu kilim İslam´ın kutsal bağı ile ilmik ilmik işlenmiştir elhamdülillah.

Bizler haçlı seferlerine karşı yıllarca savaşmış asil bir milletiz ve biz milleti ibrahimdeniz. Bizim için sultan selahaddin ne ise sultan alparslan odur.

Biz biriz biz bir ümmetiz ve bir olacağız. Halkımıza şunu söylemek istiyoruz; eşkıya topluluklarına ve onların destekçileri olan başta abd, ab, israil gibi emperyalizme karşı uyanık olmalıyız onların proje ve planları ile iş yapmamalıyız diyoruz.

Gördük ki; emperyalizmin planı ile iş tutanların işlerinin sonu hep hüsran oluyor” diye konuştu. Haber: Mehmet KARACA