Sezen Aksu’nun da dediği gibi lunaparklara böyle bakmak lazım:

“Altı üstü bir bilet parası

Haydi koş gel bir cennet burası

Rengarenk bir yaşam umut rüyası

Dönme dolap bir ömür öğütür

Orda zaman durur hep dönülür

Yorgun düşer düşünceler bölünür

Lunapark gerçek mutlulukların

Olsa olsa bir parmak balı

Oysa aslında hepimizin masalı…”

Eğlence denince insanların aklına ilk olarak dönme dolaplar, salıncaklar, çarpışan arabalar gelir. Nevşehir’de de gidilip eğlenilecek çok fazla mekan maalesef yok.

Biz de Nevşehir’de faaliyet gösteren Serkan Lunaparkı ziyaret edip gözlemleyelim istedik.

Kendini yenileyen Serkan Lunapark, 5 aylık çalışma sonucunda yepyeni bir görünüme kavuşarak, ailelerin rahatça gelebileceği bir mekan olmuş.

Nevşehir’e kurulan en kapsamlı lunapark olan ve 8 bin 500 metrekare alanı kilitli parke döşeli oyun parkında çirkin görüntü oluşturan her şey ortadan kaldırılmış.

Sadece aileler girebilecek

Kendini yenileyen Serkan Lunapark, müşterilerinden gelen şikayetleri de dikkate alıyor.

Lunaparka bundan sonra sadece aileler girebilecek. Giriş kapısında güvenlik personeli bulunan lunaparka aile olmayan kişiler alınmayacak.

Nevşehir’de yaşayanlar hafta sonu programlarına mutlaka lunapark ziyaretini almalı. Serkan Lunapark yapılan yenileme çalışması sonunda, insanların rahat nefes alabileceği, çocuklarını rahatça getirebileceği bir mekan haline gelmiş.

Çocuklarınızı eğlenmesi için buraya getirdiğinizde içinizdeki gizli çocuk da ortaya çıkacaktır. Belki de siz çocuğunuzdan daha çok eğleneceksiniz.

İlk fırsatınızda lunaparka uğrayıp doyasıya eğlenmenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü bayramda çocuklardan size sıra gelmeyebilir.

Tabi kendinizi belirli günlerle sınırlamayın. Canınızın sıkıldığı her an Serkan Lunapark’a uğrayıp çocukluğunuzu doyasıya yaşayabilir, çocuklarınızı da mutlu edebilirsiniz.

Serkan Lunapark’ta neler var?

Çarpışan otodan gondola, rangerden, mega discoverye, elma kurdundan yeni olarak kurulan 22 metre dönme dolaba her şey var.

Tamamı sıfır çocuk oyuncakları var.

Yiyecek ve içecek hizmetleri alabileceğiniz otağ çadırı ve çocukların çok sevdiği midilli atlar var.

Atıcılık becerilerinin ölçüleceği dev atış poligonu var.

Serkan Lunapark Cuma gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.