Uzer Sarrafiye´nin dünyaca ünlü altın markası Roberto Bravo işbirliği ile düzenlediği “Sıra dışı mücevher ve altın günleri”nde birbirinden güzel modeller sürpriz indirimlerle Nevşehirlilerin beğenisine sunuluyor.

Mücevher sektöründe özgün çizgisi ile sivrilen Roberto Bravo, Uzer Sarrafiye ile işbirliği yaparak “Sıra dışı mücevher ve altın günleri” etkinlikleri kapsamında bu yıl ilk defa Nevşehirlilerle buluşuyor.

6-9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Uzer Sarrafiye, Roberto Bravo´nun son koleksiyonlarını ve sıra dışı altın, pırlanta ve mücevherlerini Nevşehirlilerin beğenisine sunuyor.

Sıra dışı ürünlere sürpriz indirimler

Nurullah Uzer, yaptığı açıklamada, “Roberto Bravo´nun özel altın koleksiyonlarını ve çok özel pırlanta koleksiyonlarını, çok özel fiyatlarla 6-9 Şubat tarihleri arasında Nevşehirli hemşerilerimizin beğenisine sunuyoruz. Mücevher tutkunları için unutulmaz bir deneyim olacak” dedi.

Kampanyanın bu yıl ilk kez düzenlendiğini belirten Uzer, Roberto Bravo ile bundan sonra her yıl kampanya düzenlemeye devam edeceğiz. Sıra dışı ürünleri sürpriz indirimlerle Nevşehirlilerle buluşturuyoruz” diye konuştu.

Bünyesinde bulunan sıra dışı parçaları mücevher tutkunları ile buluşturan Roberto Bravo, Uzer Sarrafiye´de de birbirinden değerli koleksiyonlarını, altın ve pırlanta mücevherlerini gözler önüne seriyor.