Songül Aktaş, geçtiğimiz aylarda İlimiz merkezde yeni hizmete açılan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Kapadokya Umut Evi’ne ziyarette bulunarak, Umut Evi’nde kalan kız çocuklarıyla bir araya geldi ve onlarla bir süre sohbet etti.

Kapadokya Umut Evi’nde kalan çocuklarla yakinen ilgilenerek, almış oldukları eğitimler hakkında yetkililerden bilgiler alan Songül Aktaş,  yeni hizmete giren umut evinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve yetkililere çalışmalarında başarılar diledi.

Kapadokya Umut Evi Sorumlusu Fizyoterapist Nazmiye Uzlaşır ve umut evinde kalan kız çocukları ise, Songül Aktaş’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerine teşekkür ettiler.

Songül Aktaş’ın katıldığı ziyarete; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın eşi Sevda Bağlı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener eşlik ederken, Nevşehir Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Gülcan Bayındırlı ile Kapadokya Umut Evi Sorumlusu Fizyoterapist Nazmiye Uzlaşır ve Bakıcı anneler (personel) Ayşe Karadiken ve Hatice Yerlikaya da hazır bulundu.