Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi (ÇEKOM) Müdürlüğüne bağlı Yasemin, Tuana ve Afacan Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelen Songül Aktaş, onlarla birlikte Rafadan Tayfa Göbekli Tepe Çocuk Animasyonu Sinema Filmini izledi.

Sıcak ve samimi bir ortamda bulunan çocuklar, eğlenerek sinemada Rafadan Tayfa Göbekli Tepe filmini heyecanla izlediler.

Çocuklarla birlikte güzel vakitler geçirdiğini belirten Songül Aktaş, “Bu gün onlarla beraber sinemaya gittik, hep beraber keyifli dakikalar geçirdik. Burada hepimiz bir aileyiz” dedi.

Çocuklar ise, etkinlikten çok memnun kaldıklarını belirterek, Songül Aktaş’a teşekkür ettiler ve sinema çıkışında da günün anısına hatıra fotoğrafı çekindiler.

Songül Aktaş’ın katıldığı sinema etkinliğe; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Ramazan Gülhan, Meslek Elemanı Hemşire Zehra Uzkan, Bakım personelleri Birgül Gödebey ve Mesude Ceylan eşlik ederken, Yasemin, Tuana ve Afacan Sevgi Evlerinde kalan çocuklar katıldı.